Logo
Majoitus Saariselällä talvella

Hirvasaho A4

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie, Hirvas 8 A 4
99830 SAARISELKÄ
Koko: 35 + 18 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (14)
Saariselka_Nordic_Ski_Supporting
Huoneisto Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,4 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. Päätyhuoneisto neljän asunnon rivitalossa. Tupakeittiö, parvi, sauna ja pesuhuone/wc. Keittiö, sauna ja pesuhuone/wc remontoitu. Rakennusvuosi 1991. Koko 35+18 m².
Makuutilat, parvi:
• 2 makuusoppea: 2 runkopatjaa/soppi

Keittiön varustus

yhtenäinen kattava astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• tv
• radio/kasetti/cd-soitin
• takka
• terassi
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto takkapuille

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Etäisyydet

• Ladulle noin 250 m
• Rinteisiin noin 2,4 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä ovikoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautuslaatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.8)

Perjantai  01. Lokakuu 2021, 00.00
Asumus kaipaisi pientä päivitystä. Lattia aika kulunut ja isoja rakoja lautojen välissä. Piha-alue oli melkein täynnä autoja meidän sinne saapuessa. Kannattaisi merkata mitkä parkit kuuluvat millekin asunnolle.

Maanantai  30. Elokuu 2021, 00.00
Hyvin varusteltu kämppä, sopiva keittiövarustelu. Rauhallinen ympäristö vaikkakin oli samaan aikaan " Jänkhällä jytisee -tapahtuma. Prätkiä kylä täynnä. Voimme suositella muillekin pariskunnille tätä kämppää.

Torstai  22. Heinäkuu 2021, 00.00
Siisti, joskin hieman sekalaisesti sisustettu asunto. Plussaa oli tilava sauna. Näkymä olohuoneesta oli toiseen taloon. Neljä makuupaikkaa oli ahtaasti parvella, joka varsinkin kesällä kuumenee. Alakerran makuumahdollisuus olisi ollut levitettävä puusohva. Asunto sopi kahdelle hengelle hyvin kun pääosin oltiin tunturissa ja tultiin saunomaan, syömään ja nukkumaan asuntoon.

Maanantai  26. Huhtikuu 2021, 00.00
Mökissä kaikki oleellinen hyvin löydettävissä. Hyvin tilaa 2hlölle. Yleisilme siisti, vaikka joitain likatahroja mm. ikkunassa, nojatuolissa sekä saunan ovi likainen.

Maanantai  15. Maaliskuu 2021, 00.00
Hyvällä paikalla siisti ja perusvarustuksella oleva majoitus. Sohva / vuodesohva kaipaa päivitystä. Mökistä löytyi vielä VHS nauhuri, mutta onko enää elokuvia =oD Aikaisempien kommenttien perusteella toimme kiuaskivet mukana, mutta hyvinhän kiviä kiukaassa oli, nyt kivet ovat vaatekaapin alahyllyllä jos tarvitsee lisäystä.... Keittiön oli erittäin toimiva ja varustelu oli erittäin kattava.

Perjantai  08. Tammikuu 2021, 00.00
Hyvä, siisti ja viihtyisä huoneisto. Ilmanvaihto toimi myös parvella. Kiukaassa liian vähän kiviä.

Lauantai  12. Joulukuu 2020, 00.00
Todella kiva mökki,ainoa miinus oli kiuaskivien vähyys! Löylyt tuli enemmänkin vastuksista🙂

Lauantai  28. Marraskuu 2020, 00.00
Kiva ja toimiva mökki, hyvin varusteltu. Yösijat ei parhaat perheelle, mutta kahdelle aikuiselle oikein toimivat. Hyvä sijainti, mutta talojen seiniin toivoisin parempia merkintöjä. Illan pimeydessä etsimme aika pitkään oikeaa taloa.

Keskiviikko  25. Maaliskuu 2020, 00.00
Siisti ja viihtyisä, rauhallinen majoitus. Toimi hyvin kolmen naisen hiihtomatkalla, ei ongelmia. Kävely (1.4 km) keskustaan toi vaan plussaa päivän liikuntaan.

Maanantai  15. Huhtikuu 2019, 00.00
Todella kiva mökki. Kaikki tarvittava löytyy ja sijainti on loistava.

Maanantai  20. Elokuu 2018, 00.00
Siistikuntoinen päätyasunto, jossa mukavuudet kohdallaan. Sijainti hyvä ja rauhallinen. Perhematka teinien kanssa olisi haasteellinen parven kahdella makuusopella.

Tiistai  17. Huhtikuu 2018, 00.00
jääkaappi rikki eli ei tarpeeksi kylmää.... piha todella ahdas kun monessa aosakkeessa useilla autoilla

Maanantai  09. Huhtikuu 2018, 00.00
Hyvä huoneisto kaikki tarpeellinen löytyy,Ainoa miinus oli siivoojien käyttämä moppi joka oli levittänyt kuvottavaa hajua asuntoon.

Keskiviikko  07. Maaliskuu 2018, 00.00
Kiireessä tehty hyvä siivous on taitolaji, joka ei tämänkään lomahuoneiston kohdalla ollut onnistunut. Itse en ollut ajatellut siivoavani ensi töikseni hiihtoloman alkajaisiksi, mutta oman mukavuuteni tähden oli pakko tarttua toimeen. Ruokakaapista heitin pois pari muovikassillista safkoja, joista osassa päiväys oli mennyt pitkäksi pari vuotta sitten. Aika harva lomalainen luullakseni suunnittelee einestelevänsä edellisten lomalaisten jämiä. Saunan lämmittäminen lämmitti myös nukkumaparven nukkumattomaan lämpötilaan. En tiedä, millaisesta siivouksesta omistaja kuvittelee maksavansa, mutta kokemani perusteella hinta-laatusuhde ei ole kovin kummoinen.