Infoa majoittujalle

Hyödyllistä tietoa majoittumaan saapuvalle

Saapuminen mökkiin / huoneistoon

Saariselän Keskusvaraamo on lähettänyt majoittujalle mökkikohtaisen avainpalveluohjeen varauksen teon jälkeen. Ohjeessa on kerrottu tarvittavat osoitteet ja aukioloajat sekä mistä avaimet saa aukioloaikojen ulkopuolella.

Majoittujan tulee täyttää matkustajailmoitus viimeistään avainten noudon yhteydessä. Matkustajailmoituksen täyttö perustuu majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annettuun lakiin (308/2006).  Matkustajailmoituksen voi täyttää ja palauttaa etukäteen tai  saapuessaan Saariselän Keskusvaraamolle. Sisäänkirjautumistilanne voi nopeutua, jos lomake on etukäteen valmiiksi täytetty. Lomakkeet löytyvät tämän sivun yläreunasta.

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16. Majoituskohteeseen on mahdollista päästä aikaisemmin ja saada avaimet, jos mökki on siivottu edellisten asukkaiden jäljiltä ja on muutenkin vuokrauskunnossa aiemmin kuin klo 16. Majoittujien käyttöön annetaan 2 avainta, riippumatta henkilömäärästä. Avainkuoressa majoittujat saavat yksityiskohtaisen kartan, jonka avulla majoituskohde on helppo löytää.

Sisällä mökissä / huoneistossa

Luotamme siihen, että kohtelet majoituskohdetta kaikella kunnioituksella – kuin se olisi omasi.Guest info, Cabin book, Service person, Infoa majoittujalle

  • Mökki / huoneisto tarjoaa kone- ja käsitiskiaineet, yleispesuaineet, wc-paperin ja siivousvälineet. Kohteissa on tyynyt ja peitot, henkilömäärän mukaisesti. Useimpiin varauksiin sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut. Tarkasta laskustasi/varausvahvistuksestasi mitä varaukseesi sisältyy.
  • Jokaisella kohteella on huoltaja, joka vastaa vikailmoituksista, huoltoasioista ja siivouksesta. Jos  jotain yllättävää esiintyy, niin otathan viipymättä yhteyttä huoltajaan. Puhelinnumeron löydät mökkikirjan etusivulta. Varausehtojen mukaisesti jälkeenpäin annettuja reklamaatioita ei huomioida.
  • Jos Saariselän Keskusvaraamon päivystys joutuu antamaan aukioloajan ulkopuolella palveluja majoittujasta johtuvasta syystä (esim. oven aukaisut), veloitetaan siitä kertakorvaus 50 €, sunnuntaisin ja juhlapyhinä 100 €. Maksu peritään käteisellä palvelun yhteydessä. 24h päivystyspuhelin majoittuneiden hätätilanteisiin (ei myyntipalvelua) 040-521 2571.

Lähtö mökistä / huoneistosta

Majoitusvuorokausi päättyy lähtöpäivänä klo 12. Siihen mennessä mökistä pitää poistua ja avaimet palauttaa Keskusvaraamon vastaanottoon tai vastaanoton ulkopuolella olevaan punaiseen avaintenpalautuslaatikkoon. Muistathan palauttaa avaimet ettemme joudu veloittamaan palauttamattomista avaimista aiheutuvia todellisia kustannuksia (väh. 400 €). Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon voi jättää matkatavaroita säilytykseen aukioloajan puitteissa. Vastaanotto avoinna.

 Hyödyllistä infoa majoittujalle

Sähköauton latauspisteet Saariselällä:

 

Skip to content