December 31, 2021

Rekry

Etsimme joukkoomme uutta osaajaa!

Saariselän Keskusvaraamo Oy johtava matkailupalveluiden myyjä Inari-Saariselkä matkailualueella.

Päätuotteemme on majoituskohteiden vuokraus lomailukäyttöön. Lisäksi välitämme ohjelma-, kuljetus- ja cateringpalveluita. Asiakkaat ovat koti- ja ulkomaisia. Työntekijöitä on 7 ja myymme n. 100 000 majoitusvuorokautta vuodessa.

Toiminta on laajentunut vuonna 2021, kun sisaryhtiö Lapponia Tours Oy osti ohjelmapalveluyritys Top Safariksen. Välitysmyynnin lisäksi voimme tarjota asiakkaille nyt myös oman tuotannon ohjelmapalveluita ja välivuokrausta.

Toimitiloja, konseptia ja brändiä uudistetaan parhaillaan. Ensi vuonna valmistuu uusi uljas rakennus, jossa on hyvät vastaanottotilat majoitusasiakkaille ja safaritoimistolle.

Toimenkuvaasi voisi kuulua seuraavia töitä:

  • Matkailupalveluiden myyntiä kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille myyntipalvelussa tiimin jäsenenä.
  • Majoitusasiakkaiden vastaanotto ja asiakaspalvelu loman aikana.
  • Välineiden vuokraus ja safarien myynti safaritoimistossa.

Työpäiväsi matkailupalveluiden myynnissä voisi olla seuraavanlainen:

Aamulla avaat tietokoneen, hyvän joukon sovelluksia, puhelimen ja chat-linjat. Vastailet asiakkaiden kyselyihin majoituksista ja muista palveluista ja laadit tarjouksia. Pääosin sähköpostilla ja puhelimella, mutta saattaa joukkoon lipsahtaa kyselyä chatin tai messengerin kauttakin. Palvelet asiakkaita suomeksi ja englanniksi, miksei muillakin kielillä.

Työpäiväsi safaritoimistolla voisi olla seuraavanlainen:

Aamulla availet safaritoimiston, kassan, tietokoneen ja puhelimen. Laitat valmiiksi hetken päästä noudettavat vuokravälineet. Opastat vuokraajalle miten välineitä käytetään ja mihin kannattaa suunnata päiväretkelle. Päivän päätteeksi laitat välinevuokraamon isku-kuntoon seuraavan päivää varten, suljet kassan, muut laitteet ja viimeisenä ulko-oven perässäsi.

Mitä me tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle siis viihtyisän työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät matkailun myynnin ja asiakaspalvelun parissa. Mukavasti erilaisia taitoja omaavan tiimin tueksesi. Työtä kokopäiväisesti ja pidemmäksikin aikaa, jos niin sovimme. Palkka juoksee matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelujen TESin mukaan. Jos olet innokas opiskelemaan vaikkapa tutkintoa samalla, niin oppisopimuskoulutuskin on mahdollista.

Lisää tietoa ja hakemukset

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää joko Antille antti.kanerva@saariselka.com tai Ninalle nina.saniola@saariselka.com. Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Lisätietoja voi kysyä Antilta tai Ninalta.

Share:

Skip to content