Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa

Saariselkä MTB Tiimi on pyörinyt Saariselän tuntureilla iät ja ajat. Alkuun enimmäkseen suksin ja jalan, mutta pyörilläkin jo ”toistakymmentä” vuotta. Tunnemme nämä polut ja kairat kuin omat taskumme, joten koemme suorastaan velvollisuudeksemme kertoilla teille vinkkejä poluilla liikkumiseen.

Nämä reittikuvaukset on tarkoitettukin nimenomaan vinkeiksi ja oman reittisuunnittelun tueksi. Toivottavasti näiden kuvausten perusteella osaat valita omaan taitotasoosi ja kuntoosi sopivan reitin. Lisätietoa reiteistä saat vastaanotostamme. Tavoitat meidät myös Saariselkä MTB:n Facebookin kautta!

Reittien vaativuusluokittelut

 

VAATIVAT REITIT

Vaativia reittejä harrastajille. Reittien vaativuus muodostuu teknisyydestä, fyysisestä vaativuudesta ja pituudesta. Nämä reitit eivät ole suositeltavia aloittelijoille tai ensikertalaisille. Kaikkia reittejä ei ole merkitty maastoon.

KESKIVAATIVAT REITIT

Keskivaativat reitit sopivat hyvän peruskunnon omaaville ulkoilijoille ja aloitteleville pyöräilijöille. Reitit tarjoavat kuitenkin mielenkiintoisia pyöräilyelämyksiä myös kokeneille pyöräilyn harrastajille. Kaikkia reittejä ei ole merkitty maastoon, mikä pitää ottaa huomioon retkeä suunniteltaessa.

HELPOT REITIT

Helpot reitit sopivat kenelle tahansa. Ota kuitenkin reitin pituus huomioon reittisuunnitelmaa tehdessäsi. Kaikki helpot reitit on merkitty maastoon.