Logo
Booking I want to book
Book
Pitkospuut tunturissa

Latuinfo 24.3.2020

Hyvä hiihtäjä! Kiitokset hiihtokaudesta 2019 – 2020!

On aika päättää matkailukevät 2020 ja kaupallinen latujen huolto! Metsähallitus on myös ilmoittanut tänään sulkevansa Piispanojan, Rönkönlammen, Moitakurun ja Rumakurun taukotuvat hiihtäjiltä. Näin ollen myös Moitakurun latukahvila on lopettanut toimintansa tältä kaudelta.

Jatkamme kuitenkin latujen huoltoa toistaiseksi paikallisten asukkaiden hyvinvoinnin ja mielen virkeyden vuoksi.

Toivotamme kaikki hiihdon ystävät tervetulleiksi Saariselän laduille jälleen ensi syksynä!

Toivotamme kaikille sivustomme seuraajille kaikesta huolimatta oikein hyvää kevättä! Nautitaan upeista kevätkeleistä siellä missä satummekin olemaan, ja tavataan uudelleen heti kun maailma on palannut normaaleille raiteilleen.


.Me tuemme latuverkoston ylläpitoa
:

 Me tuemme latuverkoston ylläpitoa

Saariselka_Nordic_Ski-SupportingTästä merkistä tunnistat ne majoituskohteet, jotka tukevat Saariselän latuverkoston ylläpitoa. Näiden vuosittaisten maksujen ansiosta Saariselän latuverkosto on käyttäjille ilmainen ja sitä huolletaan päivittäin koko pitkä talvikausi.

Vapaaehtoinen kannatusmaksu

Jos haluat tukea latuhuoltoa, niin voit maksaa vuosittaisen kannatusmaksun 20 €, 50 € tai 100 €. Lisää tietoa Saariselän Ladut – Saariselän alueen hoito-osuuskunta

Webbikamera

Webbikameran kuvaa hiihtoladun varrelta. Skiing Track Cam between Saariselkä – Laanila.

Web kamera Laanilan reitiltä

 

 

Hakusanat: latuinfo, latu info, ladut, latutiedote, latujen tilanne, Saariselän ladut, latuverkosto, latuja auki, latuja avoinna