Logo
Saariselkä Treklife retkihiihtäjä kurkkaa taaksepäin

Alamäkiluistelukisa, ATSX World Championship Riders Cup Race

ATSX World Championship Riders Cup Race 9-10.2.2018 alamäkiluistelukilpailu

Odotettavissa kovia kamppailuja, vauhtia ja näyttäviä suorituksia. Laji on yleisöystävällinen, rataa ja laskijoita on helppo seurata koko perheen voimin.

Tervetuloa Ski Saariselälle viihtymään vauhdikkaan lajin pariin. Yleisöllä vapaa pääsy.

Lisää tietoa

Alamäkiluistelun Riders Cup 8.-10.2.2018 Saariselkä

Yhteystiedot

Saariselkä Ski & Sport Resort

 

Lehdistötiedote 12.1.2017:

Alamäkiluistelun maailmantähdet kisaavat Saariselällä helmikuussa

Euroopan pohjoisin rinnekeskus Saariselkä Ski & Sport Resort järjestää helmikuussa Riders Cup MM-osakilpailun ensimmäistä kertaa Saariselällä yhteistyössä Suomen Alamäkiluisteluliiton kanssa. Alamäkiluistelun MM-osakilpailuja järjestetään kaikkiaan kymmenen, joista neljä on Red Bull Crashed Ice -osakilpailuja ja kuusi Riders Cup -osakilpailuja.

Ilmoittautuminen kisaan on käynnissä ja mukaan ovat jo ilmoittautuneet kaikki maailman parhaat alamäkiluistelijat, 19 eri maasta. Radalla nähdään muun muassa viime vuosien maailmanmestari ja maailman rankingia johtava Cameron Naasz ja paljon muita tähtiä, kuten Jim De Paoli sekä MM-mestariveljekset Scott ja Kyle Croxall.

Myös parhaat suomalaiset ovat vahvasti mukana. Kaikki miesten MM-sarjan 64 parhaan joukossa olevat 13 suomalaista nähdään kisoissa. Viime vuoden nuorten maailmanmestari Mirko Lahti haastaa tänä vuonna miesten sarjassa ollen tässä vaiheessa kautta sijalla seitsemän.