Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa
Saariselkä Treklife erämökissä

Saariselkä –Luotto

Saariselkä -Luotto mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon maksamiseen useammassa erässä. Todenna vain henkilöllisyytesi ja valitse sinulle parhaiten sopiva maksuaika.

Laskulla tai erämaksulla

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain antaa henkilötietosi luottopäätöksen tekemiseksi. Tämän jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa tekemäsi toimitustapavalinnan mukaisesti. Saat ostoksellesi aina 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Valitessasi erämaksuvaihtoehdon, voit maksaa ostoksesi summasta riippuen 3 – 12 erässä. Luottosopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa astuu voimaan maksettuasi ensimmäisen kuukausierän laskun eräpäivään mennessä.

Huomaathan, että maksaessasi Saariselkä- Luotolla henkilöllisyytesi voidaan varmentaa tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, Sampo, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, S-pankki, LähiTapiola sekä Ålandsbanken. Asiointisi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Erämaksun ehdot

Voit valita laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja on enintään 2000 euroa. Maksutapa edellyttää 20 vuoden ikää ja suomalaista henkilötunnusta sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 4,95 € ja erämaksun korko 19,50 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 36,16 %. Ostoksen luotollinen kokonaissumma on 1161,22 €. Maksuerät laskutetaan kuukausittain.

Voit tutustua maksutavan yleisiin luottoehtoihin ja tallentaa ne itsellesi oston varmennuksen yhteydessä tai tarkastella niitä oheista linkkiä painamalla yleiset luottoehdot

Luotonmyöntäjänä Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja www.lindorff.fi

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

  • Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi
  • Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).
  • Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Palautusten ja peruutusten käsittely

Lindorff hyvittää avointa luottoa automaattisesti saatuaan tiedon kauppiaalta hyväksytystä palautuksesta tai hyvityksestä. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Mikäli kyseeseen tulee jo maksetun suorituksen palautus, sinun tulee toimittaa henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Lindorffin asiakaspalveluun.

  • Sähköpostitse: eramaksu@lindorff.fi, otsikolla Lindorff Invest Oy/suorituksen palautus
  • Postitse: Lindorff Oy/ Laskutusasiakaspalvelu, PL 20, 20101 Turku

Tietosuojatiedot

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Lindorff Invest Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä LIndorffin asiakaspalveluun, puh. 02 2700 327. Voit pyytää omat tietosi Lindorffin asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa lindorff.fi/tietosuoja

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi Saariselkä -Luoton, pyydämme henkilötietojasi. Tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme reaaliaikaisen luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Maksutapakuvaus kauppapaikan sivulla julkaistavaksi 1.7.2015.