Logo
Saariselkä Treklife retkihiihtäjä kurkkaa taaksepäin

Huoneisto (4+2)

Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (31)
Huoneisto Saariselän keskustassa, kerrostalon toisessa kerroksessa. 2-kerroksisen huoneiston sisäänkäynti porraskäytävästä.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonetta, sauna, pesuhuone, wc, suihku/wc ja parveke. Koko 49+15 m².
Makuutilat:
• makuuhuone, jossa 2 runkopatjavuodetta
• yläkerrassa makuuhuone, jossa 2 runkopatjavuodetta ja suihku/wc
• tuvassa levitettävä vuodesohva

Keittiön varustus

• 6-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhteys
• tv
• radio
• Tulikivi-takka
• takkapuita laatikollinen / 1 viikko
• säilytystila suksille
• Hotelli Riekonlinnan suksien huoltotila on Lomariekon asiakkaiden käytössä
• parveke
• auton lämmityspistoke

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, 1 laatikollinen takkapuita/viikko ja langaton nettiyhteys.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy langaton nettiyhteys.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

Yläkerran portaikko kapeahko ja jyrkkä.

Etäisyydet

• Ladulle noin 260 m
• Rinteisiin noin 1,3 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisestä avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselän Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.8)

Maanantai  16. Syyskuu 2019, 00.00
Kodikas alakerta, astiasto riittävä. Yläkertaan menevät portaat aika vaaralliset. Avaimet ongelma jos huoneistossa majoittuu enemmän kun 2 henkilöä. Siisteys ok.

Tiistai  26. Maaliskuu 2019, 00.00
Hyvä kaksikerroksinen huoneisto, jossa on kahdelle pariskunnalle hyvät intimiteettisuojaa tarjoavat tilat. Astmaatikolle (tai pölyallergiasta kärsivälle) sopiva huoneisto, koska siellä ei ole pölyä kerääviä hirsiseiniä tai poron- ym taljoja seinillä.

Sunnuntai  03. Maaliskuu 2019, 00.00
Tyydyttävässä kunnossa oleva huoneisto. Naapurista kuului ääniä seinien läpi.

Keskiviikko  22. Elokuu 2018, 00.00
Siisti ja rauhallinen asunto. Hyvä sijainti.

Maanantai  23. Huhtikuu 2018, 00.00
Siisti, kohtuuhintainen ja hyvin varusteltu asunto hyvällä paikalla ... keskellä kylää, josta ladut kävelymatkan päässä ja rinteetkin lähellä.

Sunnuntai  01. Huhtikuu 2018, 00.00
Hyvä huoneisto kahdelle pariskunnalle. Molemmille oma nukkumakerros. jolloin myös oma intimiteetti.

Tiistai  30. Tammikuu 2018, 00.00
Kohde oli hyvin varusteltu ja tilat kahdessa kerroksessa, mikä mahdollisti tarvittaessa yksityisyyttä. Sijainti oli lähellä latuja ja palveluita. Kovat pakkaslukemat haittasivat hiihtämistä, mutta se ei ollut majoituskohteen vika.

Sunnuntai  30. Heinäkuu 2017, 00.00
Huoneisto oli erittäin toimiva neljälle hengelle. Yläkerran oma wc ja suihku olivat plussaa. Vedenpaine yläkerran suihkussa turhan alhainen. Keittiön varustelu oli hyvä, mutta keittiön yleisilme kulunut. Keittiön kaapistojen ovet ja etenkin pesuallas kaipaisivat uusimista. Sijainti hyvä.

Lauantai  15. Heinäkuu 2017, 00.00
Huoneiston sijainti todella hyvä ja asunto sopiva 2 pariskunnalle. Se mikä aiheutti harmia oli , että asuntoa ei ollut siivottu kun menimme sinne. (Olimme samassa asunnossa myös kesällä 2016 ja silloin oli todella siistiä). Kahvikannua ei oltu pesty eli jouduimme tiskaamaan astioita toisten jäljiltä. Pesutilat oli siivoamatta, melkoisen törkyiset, ei vain siivomatta edellisien asukkaan jäljiltä , vaan jo pidemmältä ajalta (Keskusvaraamo hoiti pyynnöstä siivouksen, mutta siivottiin vain suihkukaapit vaikka ympäristössä oli myös pesuainejäämiä. Huoneissa villakoirat juoksi vastaan ja parvekkeella oli tupakantumppeja. Huoneistossa ei ollut siivousvälineitä ainoastaan yksi todella törkyinen moppi. Olimme itse varanneet ja maksaneet loppusiivouksen huoneistoon ja siksi olimme todella pettyneitä, kun huoneiston perussiivous on tekemättä. t. Pettyneet asiakkaat

Torstai  29. Kesäkuu 2017, 00.00
Olimme erityisen tyytyväisiä huoneiston varustukseen. Astioita oli monipuolisesti ja paljon, huoneistossa oli hyvä pesukone ja kuivauskaappi ja neliöihin nähden se oli todella toimiva. Vuodevaatteet ja sängyt olivat suhteellisen uusia ja puhtaita, asunto oli myös puhdas tullessamme. Yläkertaan oli jyrkät rappuset, mutta se ei haitannut meitä. Ainoa haittapuoli oli, että meillä oli yksi asukas 1-vuotias ja koska huoneisto sijaitsi kierrerapusten yläpäässä, toisessa kerroksessa, oli haasteellista saada vaunut aina nostettua asunnon läpi, parvekkeelle. Voin suositella.

Tiistai  28. Maaliskuu 2017, 00.00
Kaksikerroksinen huoneisto sopi hyvin kahdelle pariskunnalle. Kun nukuttiin eri kerroksissa, ja yläkerrassakin oli WC, tuli molemmille riittävästi intimiteettiä.

Perjantai  10. Maaliskuu 2017, 00.00
Kiva huoneisto, ei moitittavaa. Vaimo tykkäsi astiastosta.

Torstai  01. Joulukuu 2016, 00.00
Sijainti on hyvä. Huoneisto oli huonosti siivottu. Portaat yläkertaan eivät sovi huonojalkaisille, tasapainon kanssa taiteileville tai pienille lapsille. Suksien huoltotilat Riekonlinnassa ovat erinomaiset.

Maanantai  01. Elokuu 2016, 00.00
Huoneiston ovi oli niin tiukka, ettei sitä saanut kunnolla auki eikä kiinni. Aiheutti turhan kovaa meteliä rappukäytävässä ja häiritsi mahdollisia muita asukkaita. Samoin alakerran ikkunaa ei saanut kunnolla auki eikä kiinni. Yläkerran suihku ei vetänyt. Tämän huoltomies kyllä hoiti, mutta ovea ei lupauksesta huolimatta korjannut. Alakerran makuuhuoneessa oli sekä patja että tyynyt veressä ja muutenkin hyvin likaiset. Onneksi oli omat tyynyt mukana. Huoneiston paistinpannut ja vedenkeitin olivat käyttökelvottomia. Huoneistossa ei ollut kunnollisia rättejä eikä pesuaineita loppusiivouksen tekemistä varten. Muuten huoneisto oli hyvä, mutta nämä (varsinkin petivaatteet, astiat ja ulko-oven ongelmat) vähensivät arvosanaa.

Tiistai  05. Huhtikuu 2016, 00.00
Rauhallinen ja siisti huoneisto kahdelle pariskunnalle. Riekonlinnan suksihuollon tilat todella hyvät kun piti viritellä liistereitä.

Torstai  16. Huhtikuu 2015, 19.54
Hyvä toimiva huoneisto. Rauhallinen ympäristö lähellä keskustaa. Sopiva huoneisto neljälle, viisikin mahtuu.

Torstai  19. Maaliskuu 2015, 07.42
Hyvin toimiva ja hyvin varusteltu huoneisto. Kaipasin ovisilmää sekä turvaketjua.

Tiistai  24. Helmikuu 2015, 07.23
Huoneiston sijainti on aivan loistava; palveluiden äärellä ja ski bussin reitin varrelta, mutta kuitenkin rauhallinen.

Torstai  27. Helmikuu 2014, 10.00
Siisti huoneisto joka toimi ihan hyvin. Eteinen oli pelkkä kapea käytävä, siitä miinusta sekä yläkerran suihkutilasta, jouduimme toimimaan putkimiehinä kun viemäriä ei oltu putsattu miesmuistiin ja haju oli sen mukainen.

Tiistai  28. Tammikuu 2014, 16.55
Toimiva ja hyvin varusteltu huoneisto. Viikolla 4/2014 ainoastaan yksi muista huoneistoista asuttu eli hiljaista oli. Sijainti rauhallinen. Kauppa ja keskusvaraamo vain toisella laidalla keskustaa, mutta onneksi pieni kylä.

Tiistai  31. Joulukuu 2013, 01.30
Toimiva ja huoltopalvelu erinomainen

Torstai  25. Heinäkuu 2013, 20.56
Oli näpsäkkä asunto, keittiö sopiva lomaviikon ruoanlaittoon ja oleskelutilaakin oli sopivasti. Jyrkät portaat parvelle ei sovi kaikille. Ensi vuonnakin voin harkita tätä samaa huoneistoa.

Perjantai  05. Huhtikuu 2013, 16.36
Excellent

Tiistai  19. Maaliskuu 2013, 21.33
Huoneisto oli meidän porukalle positiivinen yllätys. Varustetaso oli hyvä, ja huoneisto oli siistissä kunnossa. Lisäksi sijainti on hyvä. Kaikki tarpeellinen löytyy kävelymatkan päästä. Ehdin jo suositella paikkaa parille kaverillenikin..

Keskiviikko  06. Maaliskuu 2013, 17.10
Hinta/laatusuhde kohdallaan. Rauhallinen huoneisto

Tiistai  22. Tammikuu 2013, 17.08
Sentral and nice place. I vill recommend this for my frends.

Keskiviikko  02. Toukokuu 2012, 11.15
En voi arvioida kyseistä kohdetta koska kohteemme "vesivahingon vuoksi vaihdettiin".

Keskiviikko  11. Huhtikuu 2012, 12.21
Huoneisto muuten toimiva,siivous tehty hieman hutaisemalla,televisio jo aikansa elänyt,LÄMMINVESIVARAAJA vuoti niin pahasti että olimme varmoja että ei kestä meidän lomaviikkoa (mutta kesti).Eikö siistijöiden pitäisi huomata tämmöinen vuoto jos he yleensä ovat saunan siivonneet saatika saunan lattian.

Perjantai  23. Maaliskuu 2012, 13.09
Hyvällä paikalla, siisti, toimiva huoneisto kahdelle pariskunnalle. Miinuksena, televiosta ei aina näy MTV-3 ja Nelonen

Tiistai  27. Syyskuu 2011, 07.58
Hyvin varustettu keskeisellä paikalla oleva huoneisto, yksityisyys säilyy silti hyvin. Jääkaappi liian kylmä jäädyttää kurkun ym. Ei voi nostaa lämpötilaa, koska silloin lattialle tulee vettä. Mutta kaikkinensa hieno huoneisto. Kiitos!

Keskiviikko  25. Toukokuu 2011, 13.55
Rauhallinen oikein viihtyisä. Sijainti aivan ihanteellinen.Kaamoshiihdon aikaan palaamme taas. Suosittelen