Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Tilhi*

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Jokostie 10 A 9
99830 SAARISELKÄ
Koko: 21 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 2
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (10)

Huoneiston kuvaus

Saariselän keskustassa valoisa ja rauhallinen 1-kerroksisen rivitalon pääty-yksiö.
Tupakeittiö, suihku/wc, lukittava ulkovarasto. Ikkunat etelään.
Kaksi 80 cm runkopatjavuodetta.
--- HOX ! Hilla-luokka on 2 vaikka sauna puuttuu ---

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• taulutv - 32"
• radio/kasetti/cd-soitin
• auton lämmityspistoke
• pieni ulkovarasto

Etäisyydet

• Ladulle noin 240 m
• Rinteisiin noin 2,3 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avaintennouto-ohje

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin pääty).
Tästä näet Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Vastaanottomme ollessa suljettu, voit käyttää saamaasi avainkoodia, jolla pääset noutamaan nimelläsi varustetun avainkuoren vastaanoton eteisestä.
Avaimet palautetaan vastaanottoomme lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä olevaan punaiseen, lukolliseen laatikkoon.
Huomioitavaa
Syys- ja talvikaudella hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous. Kesäaikana hintaan sisältyy majoitus. Liinavaatteet + lähtösiivous tilattavissa erikseen.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Palaute (Keskiarvo 3.9)

Maanantai  16. Huhtikuu 2018, 00.00
Aivan ihana pieni asunto erinomaisella paikalla, rauhallinen pihapiiri, lyhyt matka ladulle ja kauppaan. Erittäin hyvin varusteltu keittiö tarvikkeineen. Täydellinen majoitus sellaiselle, kuka haluaa majoittua yksin.

Torstai  29. Maaliskuu 2018, 00.00
Puutteethan tiedämme: sauna ja kuivauskaappi puuttuvat. Muuten oiva, pieni, siisti ja valoisa kämppä yhden hengen hiihtoporukalle. Hiihtoladulle pääsee helposti vaikka sukset jalassa, kauppa on melkein vieressä ja kaikki muukin lyhyen kävelymatkan päässä. Jotain todistanee sekin, että olen viihtynyt jo neljänä keväänä samassa loma-asunnossa.

Maanantai  12. Maaliskuu 2018, 00.00
Ei paha. Pikku kämppä. WC:n valo välkkyy ja ulkovalo ei pala. mutta nämä eivät haitanneet heidän menoa. Kannattaa ottaa mukaan kenkien lämmitin, koska kuivauskaappiia ei ole. Tosi hyvä sijainti latujen lähellä.

Sunnuntai  10. Joulukuu 2017, 00.00
Varatessani majoitusta tiesin, ettei ole saunaa, mutta en muistanut kuivauskaapin puuttumista. Pieni yksiö riitti hyvin yksin liikkujalle ja kaikki tarpeellinen löytyi. Rauhallinen sijainti, mutta naapurin (paikallinen) koira herätti parina yönä haukunnallaan. Ensilumien aikaan olin 27.11.-7.12.17

Tiistai  03. Lokakuu 2017, 00.00
Toimiva, hyvin varusteltu yksiö. Pimeällä yksin hieman vaikeasti löydettävissä. Jääkaapin pakastelokerosta oli luukku rikki. Olin tyytyväinen majoitukseen.

Sunnuntai  24. Syyskuu 2017, 00.00
Pieni, siisti, toimiva huoneisto. Kahden hengen lomareissulle sopiva. Palvelut kävelymatkan varrella. Myös vaellusreiteille lyhyt matka.

Maanantai  11. Syyskuu 2017, 00.00
Toimiva huoneisto, jos nyt saa sanoa niin kahvinkeitin pitäisi uusia ja myös paistipannu. Rauhallinen päätyhuoneisto. KIITOKSET VIELÄ KERRAN LOMA OLI ONNISTUNUT. ---KESKUSVARAAMON KOMMENTTI: Kahvinkeitin ja paistinpannu uusittu syksy 2017.---

Tiistai  22. Elokuu 2017, 00.00
VAIVATON VARAAMINEN PUHELIMITSE, SUJUVA KÄYNTI VARAAMOSSA JA IHAN KIVA PIKKU KÄMPPÄ LOMALLEMME. LYHYT MATKA SAARISELÄLLÄ JOKA PAIKKAAN, VOIPI SUOSITELLA.

Keskiviikko  05. Heinäkuu 2017, 00.00
Peruskuntoinen asunto,keittiövälineet olivat toimivat ja riittävät. Laatikosto on hankalasti ruokatason alla. Kylpyhuone oli ok,ainoastaan bidee valui vettä,aina kun altaaseen laski Sen korjaustarpeesta ilmoitinkin. Päiväpeitteet kuluneet,tiensä päässä. Iso paksu matto likainen ja hankala siivouksen kannalta. Imuri ei toiminut. Minun majoitustarpeeseeni oli riittävä koska olin päivät patikoimassa. KESKUSVARAAMON KOMMENTTI: MATTO JA PÄIVÄPEITOT UUSITTU syksy 2017.

Torstai  20. Huhtikuu 2017, 00.00
Näppärä pikku asunto. Ihanan paljon oli lunta ympärillä,