Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Talles*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie, Kosatus 5
99830 SAARISELKÄ
Koko: 75 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (11)

Huoneiston kuvaus

Kolme huoneistoa käsittävän kelorivitalon keskimmäinen huoneisto Kaunispään Etelärinteellä n 1 km kylän keskustasta. Huoneiston pinta-ala 75 m2.
Sisääntulokerros: tupakeittiö, makuuhuone, wc. Makuuhuoneessa erilliset vuoteet kahdelle
Alakerta: saunatilat, takkahuone, makuuhuone, wc. Makuuhuoneessa erilliset vuoteet kahdelle.

Keittiön varustus

• 8-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääviileäkaappi + pakastinlokero
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• 2 tv:tä (tupa, takkahuone)
• radio
• cd-sotin
• videot
• 2 hiustenkuivaajaa
• 2 luonnonkivitakkaa (tupa, takkahuone)
• suksienhuoltoteline ulkovarastossa
• auton lämmityspistoke

Etäisyydet

• Ladulle noin 100 m
• Rinteisiin noin 2,6 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avaintennouto-ohje

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin pääty).
Tästä näet Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Vastaanottomme ollessa suljettu, voit käyttää saamaasi avainkoodia, jolla pääset noutamaan nimelläsi varustetun avainkuoren vastaanoton eteisestä.
Avaimet palautetaan vastaanottoomme lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä olevaan punaiseen, lukolliseen laatikkoon.
Huomioitavaa
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous. Syys- ja talvikaudella lisäksi takkapuut.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.
Lisämaksu lemmikkieläimistä 25 euroa.

Palaute (Keskiarvo 3.4)

Perjantai  21. Huhtikuu 2017, 00.00
Oikein mukava majoituskohde. Sisustus ja kokonaisilme mukavan tasapainoinen. Saunan kiukaan voisi täyttää huolellisemmin - lue, tarvitsee selvästi enemmän kiviä.

Maanantai  25. Huhtikuu 2016, 00.00
Kiva ja rauhallinen sijainti. Iso parveke johon paistoi aurinko iltapäivällä oli hieno, ja hiihtoladut meni suoraan edestä. Makuu- ja pesutilat oli ihan ok ja toimivat, joskin äänieristys viereiseen huoneistoon olematon. Miinusta siivouksesta: yläkerran karvamattoa jouduttiin itse tamppaamaan jotta voimakas haju saatiin mökistä pois. Kun lemmikkilisääkin maksetaan, niin olisi hyvä että silloin siivous olisi perusteellisempaa.

Maanantai  18. Huhtikuu 2016, 00.00
Huoneiston hinta-laatusuhde ei ollut aivan kohdallaan. Huoneiston varustelu (kalusteet, astiasto) kaipaavat kohennusta. Myös siisteydessä oli toivomisen varaa.

Tiistai  05. Huhtikuu 2016, 00.00
Mukavalla paikalla ja iltapäiväaurinko paistaa parvekkeelle hienosti. Surkea sohva.

Tiistai  14. Huhtikuu 2015, 20.20
Hyvä ja viihtyisä.Monipuolinen varustus kahdesta televisiosta lähtien.Hyvä terassin ilmansuunta aurinko paistoi puolesta pöivästä aina iltaan asti.Saunaosasto vilpoloineen mahtava.Kiitokset tallekselle.

Tiistai  07. Huhtikuu 2015, 13.09
Mielestäni Tallesin hinta-laatu suhde oli kohdallaan; Lappihan on kallis keväällä mutta sehän ei ole talon vika. Keittiötilan voisi ehkä suunnitella tehokkaammin, itse nostimme mikron ja kahvinkeittimen toiseen huoneeseen kaappiin , jotta olisi jotain lasku- ja ruuanlaittotilaa. Asunto toimii hyvin perheelle, jopa isommalle,jos parven, jonne nouseminen hankalaa, ottaa käyttöön. Nelihenkinen perhe pärjää hyvin ilman parvea.

Maanantai  28. Heinäkuu 2014, 09.35
Sijainniltaan hyvä ja tilava. Hinta kuntoon nähden korkea.

Perjantai  09. Joulukuu 2011, 08.06
Vetoinen ja vähän viileä. Paistinpannu kaipa uusimista ja sähkövatkain puuttuu kokonaan. CD-soittimet eivät toimi. Tilana ihan kiva, jos parvea ei tarvitse käyttää. Parvi ahdas ja matala.

Tiistai  16. Elokuu 2011, 17.07
Talles oli todella mukava "mökki" kiva oli tämä 2 kerroksen ratkaisu oleskelu tilaa oli molemmissa kerroksissa, ainut negatiivinen oli parvelle johtavat todella jyrkät portaat.

Maanantai  28. Maaliskuu 2011, 19.59
Hinta-laatusuhde ei kohdannut. Tallekselle oli annettu 4-5 hillaa, mutta tämän hetkisellä kunnolla korkeintaan 3 hillaa olisi oikeampi. Aikoinaan, ehkä ollut luksus luokkaa, mutta nyt täytyisi kyllä tehdä täydellinen perusparannus ,jotta 4-5 hillaa täyttyisi. Asumuksen äänieristys on erittäin huono, samoin lämpöeritys ontuu ikkunan pielistä sekä katonrajasta, varsinkin tuulisella ilmalla. Kodinkoneet keittiössä ovat loppumetreillä, ainakin 20 vuotta vanhoja.Asumuksessa viihtymistä alensi myöskin ovien ja tuuletusikkunoiden toimimattomuus.Rakennuksen perusta on ilmeisesti liikkunut ja näin ollen esim. eteisen ovi otti alareunasta kiinni eikä auennut kuin väkisin vääntmällä, samoin olohuoneen tuuletusikkuna ei auennut ollenkaan. Toivoisinkin että keskusvaraamon sivuilta kävisi jatkossa ilmi asumuksen rakennusvuosi ja mahdolliset peruskorjausvuodet. Hyvää oli puu/suksivarasto ja sen suksienvoiteluteline sekä mäenlaskupulkat.

Maanantai  28. Helmikuu 2011, 16.04
Muuten hyvä, mutta tuulisella säällä keskikerroksen oleskelutupa oli vetoisa ja kylmä (14 astetta lämmintä) vaikka patteri oli täysillä.