Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Sampo A*

Laanila, Saariselkä
Luppotie 1 A
99830 Saariselkä
Koko: 58 m2
Vuodepaikat: 4
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: On
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (9)
Paritalohuoneisto Laanipalon alueella 2,3 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, 2 makuuhuonette, sauna, pesuhuone/wc ja wc. Rakennusvuosi 2012. Koko 58 m².
Makuutilat:
• 2 makuuhuonetta, joissa 2 joustinpatjavuodetta/huone
• tuvassa 2-hengen vuodesohva

Keittiön varustus

• astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• hiustenkuivaaja
• langaton nettiyhteys
• taulu-tv 32"
• dvd-soitin
• radio/cd-soitin
• takka
• ulkovarasto takkapuille ja suksille
• autokatos

Hintaan sisältyy

Syys- ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous, takkapuut ja langaton nettiyhteys.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.
Kohde ei varattavissa kesäaikaan.

Hyvä tietää

• hiihtoladut ja vaellusreitit mökin läheisyydessä

Etäisyydet

• Ladulle noin 400 m
• Rinteisiin noin 4,1 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisesta avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 4.2)

Keskiviikko  27. Syyskuu 2017, 00.00
Kaikki oli OK huoneistossa/paritalossa, joka on vasta noin viisi vuotta vanha. Mutta huoneiston/paritalon omistajan kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin, jotta huoneistossa/paritalossa ei ole kosteus- ja sisäilmaongelmia 2020-luvulla. 1. Ilmanvaihtokojeessa ja sen tehosäätimessä on 4 erilaista tehoa, joista asukas voi itse valita. Kun tulimme, säädin oli asennossa 1 eli "Kotona ei ole ketään". Asiaa tuntemattomat eivät osaa säätää tehoja omatoimisesti ilman selkeitä ohjeita. Tällöin ilmanvaihto on asukkaiden asumisenkin aikana asennossa 1 eli aivan liian heikko tilanteessa, jossa sisällä on paljon kosteutta (saunominen päivittäin, ulkoilusta märkiä vaatteita). Seurauksena on kosteusvaurioita rakenteiden pintoihin ja rakenteisiin ja sitä kautta sisäilmaongelmia. Olisi hyvä, jos säätimen luona olisi selvä ohje: Asento 4, kun saunot, suihkuttelet, peset/kuivaat pyykkiä tms.. Asento 3 muina hetkinä, kun huoneisto on asuttu. Asento 1 tai 2 vain silloin, kun huoneisto on pitkiä aikoja tyhjä eikä siellä ole mitään sisäisiä kosteuskuormia. 2. Ilmanvaihtojärjestelmän koneellisen tuloilman venttiilit ovat pesutilojen lisäksi makuuhuoneissa ja olohuoneessa. Koneellisen poistoilman venttiilit keittiössä, wc:ssä ja pesutiloissa. Hyvä. Kun ilmanvaihtojärjestelmän ammattilaiset ovat suunnitelleet, asentaneet ja säätäneet ilmanvaihtojärjestelmän, he ovat ruuvanneet jokaisen tuloilman ja poistoilman venttiilin erikseen mitaten auki siten, että huoneiston eri tiloissa on riittävästi "happea" (esim. makuuhuoneissa kahdelle henkilölle) ja että huoneistossa kokonaisuutena on pieni ylipaine, kun ulko-ovet ja -ikkunat ovat kiinni. Tämä pienentää kosteusriskejä huomattavasti etenkin lämmityskausien aikana. Mutta nyt oli se tilanne, että toisen makuuhuoneen tuloilman venttiili oli ruuvattu aivan kiinni ja kiinni pysyminen oli varmistettu kireälle kierretyllä mutterilla. Tässä makuuhuoneessa happi loppui yön aikana totaalisesti, kun kaksi aikuista nukkui väliovi kiinni. Ikkuna auki olisi ollut liian kylmä. Hyvä ja uudenaikainen ilmanvaihtojärjestelmä koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla sekä energiaa säästävällä lämmönsiirtimellä oli siis pilattu niin, että makuuhuoneessa nukkujilta "loppui happi" ja siten, että pitkään jatkuessaan tilanne aiheuttaa kosteusvaurioita rakenteisiin ja sitä kautta myös sisäilmaongelmia.

Maanantai  18. Syyskuu 2017, 00.00
Siisti toimiva huoneisto rauhallisella paikalla. Pienellä panostuksella ruokailuvälineisiin ansaitsisi täydet viisi tähteä.

Maanantai  01. Toukokuu 2017, 00.00
Mukava ja siisti hyvin varusteltu.Sängyt saisivat olla leveämmät ja aluslakanat suuremmat.

Tiistai  27. Syyskuu 2016, 00.00
Erittäin siisti ja hyvä. Kaikki tarvittavat asiat olivat kohdallaan.

Keskiviikko  21. Syyskuu 2016, 00.00
Siisti ja rauhallinen paikka.

Tiistai  05. Huhtikuu 2016, 00.00
Erittäin siisti ja rauhallinen paikka. Kiitos!

Sunnuntai  04. Tammikuu 2015, 19.55
Huoneisto oli hyvätasoinen. Kaikin puolin siisti, kun oli niin uusi. Astioita ja ruokailuvälineitä oli aika niukasti, samoin tarjoilulautasia ja kulhoja olisi saanut olla. Lämmin vesi riitti vain kolmelle, koska varaaja on niin pieni ja lämpenee öisin. Edellisten asukkaiden likapyykit oli kaapissa ja eteisen kaapit oli täynnä suuria maalipurkkeja. Ulkovarastossa voisi olla suksien huoltomahdollisuus, mutta nyt se oli täynnä rakennustavaraa.

Tiistai  02. Huhtikuu 2013, 09.44
mökki hyvä,polttopuut märkiä,takka oikullinen vetämään,taitaa olla venäläisomistuksessa....

Maanantai  18. Helmikuu 2013, 14.39
Olimme ensimmäisiä majoittujia vastavalmistuneessa kohteessa, pieniä teknisiä toimintaongelmia laitteiden kanssa ja sekä puutteita välineissä, mutta kaikki puutteet ja ongelmat korjattiin välittömästi, hyvää palvelua. Majoitus hyvä kokonaisuus tiloiltaan sekä pohjaratkaisultaan, kaikki toiminnot ja tilat yhdessä tasossa. Majoitus sijaitsee rauhallisella paikalla ja siitä on lyhyt matka ulkoiluteideille sekä näpsäkkä kävelumatka Laanilaan tai Saariselän keskustaa. Viihtyisä ja mielyttävä majoituspaikka.