Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Metsäkoti A*

Kaunispään Etelärinne, Saariselkä
Suopunkitie, Vuongeli 5
99830 SAARISELKÄ
Koko: 55 m2
Vuodepaikat: 2
Max. henkilömäärä: 4
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: Ei ole
* *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (18)
Metsäkoti on höylähirsinen 1-kerroksinen paritalo Kaunispään Etelärinne I -alueella 1,4 km Saariselän keskustasta pohjoiseen. 4-hengen Metsäkoti A ja 8-hengen Metsäkoti B voidaan yhdistää väliovella 12-hengen mökiksi. Asunnoilla on yhteinen pieni parveke. Metsäkoti sijaitsee asuinalueen reunassa ja tarjoaa esteettömän kulun suoraan luontoon.

Metsäkoti A:n kuvaus

Tupakeittiö, makuuhuone, sauna ja pesuhuone/wc. Koko 55 m².
Makuutilat:
• makuuhuoneessa 2 runkopatjavuodetta
• tuvassa 2-hengen vuodesohva

Keittiön varustus

• 4-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi
• 2-levyinen sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• vedenkeitin

Muu varustus

• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• tv
• digiboksi kortinlukijalla
• radio
• takka
• yhteinen parveke B-huoneiston kanssa

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy majoitus.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• äänieristys A ja B-huoneistojen välillä ei ole paras mahdollinen
• huoneistojen pihavalot toimivat hämäräkytkimellä

Etäisyydet

• Ladulle noin 360 m
• Rinteisiin noin 2,2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisesta avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon. Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 2.9)

Maanantai  14. Elokuu 2017, 00.00
Huoneisto on ihan ok. Äänieristys kahden huoneiston välillä on kehno ja siitä voisi erikseen infota käyttäjiä. Hiljaisuus viimeistään klo 11 mennessä, vai miten se meneekään normi kerrostaloissa.

Tiistai  11. Heinäkuu 2017, 00.00
Hyvä sijainti, hyvin kalustettu ja riittävästi astioita. Kokonaisuutena täysin hintansa arvoinen. Mökki tosin oli siivottu aika lailla sinnepäin.

Sunnuntai  25. Syyskuu 2016, 00.00
VAATIMATONTA MAJOITUSTA ETSIVÄLLE. HUONEISTON SIISTEYS OLI POSITIIVINEN YLLÄTYS. PYYKKIKONE PITÄISI KUULUA VARUSTUKSEEN. MÖKKI RAUHALLISELLA PAIKALLA.

Torstai  28. Heinäkuu 2016, 00.00
Varaaminen sujui helposti, palvelu oli ystävällistä, mökki oli siisti tullessa. Olisin toivonut mainintaa, että pakastinlokeroa ei ole.

Maanantai  06. Huhtikuu 2015, 18.30
Hinta ja laatu kohallaan, eli halpa ja aika keskinkertainen Hyvää oli se että jos tuo mökki on kolmen hillan niin Tunturikoivut ovat kuuden. Luultavasti mökki on rakennettu jo alunperin aika huonosti ja jätetty kokonaan huoltamatta. Meille tämä kuitenkin kelpasi tässä tilanteessa. Hyvää oli tilava olohuone, muuten tilasuunnittelu kyllä ontui, oli mm. iso KH, mutta silti wc pönttö oli melkein oven edessä, eikä kuivauskaappia tai pesukonetta oltu silti saatu sopimaan. Niille asiakkaille joille hinta on ainoa kriteeritämä on hyvä kohde. Liinavaatteet olivat kuitenkin täkit mukaan lukien siistit, mistä kiitos majan huoltajalle.

Keskiviikko  11. Helmikuu 2015, 06.50
Спасибо, за отдых. Нам очень понравилось. Очень красиво и трассы подготовлены хорошо для катания на лыжах коньковым ходом. Единственное пожелание, это чтобы была возможность подготовить и намазать лыжи. В нашем домике не было такого стола и утюжка для подготовки лыж. Возможно, мы просто не увидели, его в окрестностях. Внесите, пожалуйста, в домовую книгу, место где находится такой стол. Мы будем рекомендовать ваше прекрасное место- Саараселька всем своим друзьям, партнёрам по бизнесу и соседям.

Keskiviikko  11. Helmikuu 2015, 06.50
Спасибо, за отдых. Нам очень понравилось. Очень красиво и трассы подготовлены хорошо для катания на лыжах коньковым ходом. Единственное пожелание, это чтобы была возможность подготовить и намазать лыжи. В нашем домике не было такого стола и утюжка для подготовки лыж. Возможно, мы просто не увидели, его в окрестностях. Внесите, пожалуйста, в домовую книгу, место где находится такой стол. Мы будем рекомендовать ваше прекрасное место- Саараселька всем своим друзьям, партнёрам по бизнесу и соседям.

Maanantai  28. Heinäkuu 2014, 19.27
kohtuulinen,ääni eristys heikko

Tiistai  18. Maaliskuu 2014, 09.16
Muuten hyvä mutta,välioven äänieristys pitäisi olla huomattavasti parempi kuin nykyinen, pelkkä huoneen välioven tasoinen.Kyseessä on kuitenkin erillisistä huoneistoista.

Maanantai  09. Syyskuu 2013, 18.48
Lauteissa pientä säätämistä,kun olen tällainen hiukan pidempi niin istuminen oli hiukan hankalaa.Muuten mökki toimi hyvin ja on sopivan matkan päässä viihdepaikoista.Naisille ehkä kaapistot liian pienet,meitä miehiä se ei haitannut.

Keskiviikko  21. Elokuu 2013, 10.08
Hyvä majoitus ja ystävällinen palvelu varaamossa. Kiitos!

Torstai  28. Maaliskuu 2013, 21.00
Äänieristeet huonot, mutta se oli tiedossa, eikä se meitä haitannut. Kaappitilaa vähän. Viihdyimme hyvin.

Maanantai  18. Maaliskuu 2013, 21.02
(see below)

Lauantai  09. Maaliskuu 2013, 01.28
Odotettua parempi! Ehdottomasti hintansa arvoinen - iso kylpyhuone, sauna, erillinen makuuhuone, kaikki tarvittavat löytyy keittöstä, keskustaan ja laduille/hiihtomäelle voi kävellä... Ei oikeastaan siinä mitään valitettavaa. Ainoa huono puoli voisi olla, jos esim. toisessa päässä asuu lapsiperhe ja toisessa päässä bileporukka, koska seinien läpi kuuluu aika hyvin naapureista. Meillä kävi kuitenkin säkä, toisessa päässä oli nuori ranskalaisporukka bilettämässä melukkaasti muttei haitannut koska kyllä mekin biletettiin. Oikeaa taloa ei ihan heti löydetty, koska seinällä ei ole numero, siinä olisi parannettavaa. Meidän piti kokeilla muutamat talonovet avaimella. Eli seinällä voisi kyllä olla talon numero, jotta löytyisi heti oikea. Muuten kaikki ihan jees!

Tiistai  11. Syyskuu 2012, 17.06
Hyvä ja toimiva mökki.

Keskiviikko  18. Huhtikuu 2012, 09.28
Huono äänieristys oli tiedossa, mutta huoneista kaipaa remonttia; saunatilat, ovet ja kynnykset sekä ikkunat kolisevat tuulisella säällä.

Tiistai  13. Maaliskuu 2012, 09.44
Tilava mökki kolmelle. Äänieristys todella huono. Suihkuverho kylpyhuoneessa olisi tarpeellinen. Keittiön veitset olisi syytä teroittaa tai vaihtaa. Muuten hyvä.

Perjantai  01. Huhtikuu 2011, 11.56
Muuten hyvä, äänieristys ei paras mahdollinen