Logo
848x251_outside1

Luulampi E1

Keskusta, Saariselkä
Etäisyys: 0km
Kelotie 4 E 1
99830 SAARISELKÄ
Koko: 77 m2
Vuodepaikat: 6
Max. henkilömäärä: 6
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: Ei ole
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (9)

Huoneiston kuvaus

Keskustassa sijaitsevan 2-kerroksisen luhti-rivitalon alakerran huoneisto. Tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, saunatilat, wc.
Kahdessa makuuhuoneessa 2 erillistä runkopatjavuodetta, yhdessä makuuhuoneessa 2 runkopatjavuodetta vierekkäin.
Tilava saunaosasto, jonka yhteydessä wc. Suihkutilassa 2 suihkua. Erillinen wc.
Alakerran huoneiston pinta-ala on 77,5 me. Rakennusvuosi 1999.

Keittiön varustus

• 10-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappipakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta ja -lauta
• hiustenkuivaaja
• tv - cd-soitin - dvd
• radio
• Mittakivi-takka
• auton lämmityspistoke
• yhteinen suksienhuoltotila Outapailakka-taloyhtiön kanssa

Etäisyydet

• Ladulle noin 30 m
• Rinteisiin noin 2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avaintennouto-ohje

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin pääty).
Tästä näet Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Vastaanottomme ollessa suljettu, voit käyttää saamaasi avainkoodia, jolla pääset noutamaan nimelläsi varustetun avainkuoren vastaanoton eteisestä.
Avaimet palautetaan vastaanottoomme lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä olevaan punaiseen, lukolliseen laatikkoon.
Huomioitavaa
Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous. Lisäksi takkapuut syys- ja talvikaudella. Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Palaute (Keskiarvo 3.6)

Maanantai  26. Syyskuu 2016, 00.00
Ikäisekseen erittäin siisti ja hyväkuntoinen huoneisto. Sisustus ilmeisesti uusittu äskettäin. Kaikkea löytyi tarvittava määrä, niin oheistuotteita (esim wc-paperi, pefletit ym) kuin ruoanvalmistusvälineitäkin. Tosin ison kattilan kansi on hävinnyt teille tietymättömille. Huoneiston sijainti erittäin hyvä, kaikki kävelymatkan päässä.

Tiistai  12. Huhtikuu 2016, 00.00
Hyvä huoneisto kuudelle sohvakalustot vasta uusittu riittävästi astiota kaikki tarpeellinen talon puolesta suosittelen muillekin lapin käviölle.

Maanantai  04. Huhtikuu 2016, 00.00
tämäkin huoneisto oli siistissä kunnossa ja hyvällä paikalla ainoa miinus yläkerran taso liukas monoilla se on kaikissa alueen taloissa sama juttu 3 henkilölle toimiva huoneisto

Tiistai  10. Maaliskuu 2015, 17.16
Toimiva ja siisti huoneisto lähellä kaikkia palveluita ja tietenkin erinomaisia latuja!

Maanantai  14. Huhtikuu 2014, 17.55
Hyvä ja tilava kämppä kolmella makuuhuoneella, joissa hyvät vuoteet. Ladut ja palvelut lähellä. Hyvä sauna, mutta suihkutila kahdelle hieman ahdas. Kokonaisuudessaan ihan OK.

Tiistai  24. Syyskuu 2013, 10.23
meidän käyttöön ihan sopiva ainoa korjattava asia olisi tuulikaapin ja wc ovien aukemissuunta sillä wc voi jäädä jumiin jos tuulikaapin ovi on auki palaamme ensi syksynä taas sinne kultamaille vko 38

Maanantai  04. Maaliskuu 2013, 21.06
Huoneisto vastasi 100-prosenttisesti odotuksiamme majoituksen suhteen: uudet sohvat, iso ruokapöytä, jätti-tv, keittiö- ja puhdistus-ja pesuaineita ja välineitä yllin kyllin. Kaikki siistiä ja puhdasta. Asukkaiden jättämiä käyttökelpoisia ruokatarvikkeita "kaapit pullollaan". Asunnon sijainti ei tästä parane. Suuntaamme Saariselän maisemiin viimeistään syyskuussa.

Tiistai  27. Syyskuu 2011, 08.16
Majoitus vastasi odotuksiamme ja toimi hyvin meidän tarpeisiin. Pari kommenttia on kuitenkin paikallaan. Toivoisin, että aiemmat lomailijat eivät jättäisi mitään elintarvikkeita jääkaappiin eikä muihinkaan kaappeihin, vaikka kyseessä olisi ns. kuivia elintarvikkeita tai avattuaja ketsuppi ja sinappi purkkeja. Nyt yksi kaappi oli puolillaan näitä, eikä kukaan voi tietää kuinka vanhoja ne ovat. Tarvikkeet ovat jätetty varmasti hyvää ajatellen, mutta 100:n vastaavanlaisen Lapin matkan kokemuksella voin sanoa, että tällainen syysteemi ei toimi, vaan tarvikkeet lisääntyvät jokaisen käyttäjän jäljiltä. Toinen kommentti koskee kulmasohvaa. Se on varmastikin jo hintansa tienannut ja olisi aika vaihtaa. Jouset ovat täysin kuoleentuneet ja tulevat kohta päällysteistä läpi. Nämä kaksi edellä mainittua asiaa eivät meidän lomaamme haitanneet, mutta kannattanee huomioida jatkossa

Maanantai  19. Syyskuu 2011, 16.26
Muuten hyvä ja toimiva, mutta keittiösyvennys ahdas ruokapöydän kanssa.