Logo
848x251_keskiyonaurinko10002_10mek

Laavurinne*

Luttorinne, Saariselkä
Laavutie 16
99830 SAARISELKÄ
Koko: 100 + 10 m2
Vuodepaikat: 8
Max. henkilömäärä: 9
Internet-yhteys: Ei ole
Lemmikit sallittu: On
Pyykinpesukone: On
* * *
Asiakaspalaute
Asiakkaiden arvio (1-5):
 


Kommentteja kohteesta (10)
Hirsimökki Luttorinteellä 2,2 km Saariselän keskustasta etelään.
Tupakeittiö, 3 makuuhuonetta, parvi, sauna, pesuhuone/wc, wc ja terassi. Rakennusvuosi 2001. Koko 100+10 m².
Makuutilat:
• 3 makuuhuonetta, joissa 2 runkopatjavuodetta/huone
• parvella 3 runkopatjavuodetta (leveydet: 80 cm, 80 cm, 120 cm)

Keittiön varustus

• 8-hengen astiasto
• astianpesukone
• jääkaappi/pakastin
• sähköliesi ja -uuni
• mikroaaltouuni
• kahvinkeitin
• leivänpaahdin

Muu varustus

• vaatteiden kuivauskaappi
• pyykinpesukone
• silitysrauta
• tv
• vhs-soitin
• radio/cd-soitin
• syöttötuoli
• takka
• terassi
• autokatos ja auton lämmityspistoke
• suksienhuoltotila (suksipenkki, voitelurauta)

Hintaan sisältyy

Syys-ja talvikaudella
Hintaan sisältyy liinavaatteet (vuoteet pedattuina), pyyhkeet, lähtösiivous ja takkapuut.
Kesäaikaan
Hintaan sisältyy majoitus.
Liinavaatteet, pyyhkeet ja lähtösiivous tilattavissa lisähintaan.


Lemmikkilisä 25 €/lemmikki.
Tarkista laskustasi hintaan sisältyvät palvelut.

Hyvä tietää

• Sauna-osastosta ja olohuoneesta käynti terasseille
• Hiihtokaudella suksibussi kiertää Luttorinteen kautta

Etäisyydet

• Ladulle noin 460 m
• Rinteisiin noin 4,2 km
Saariselän palvelut ja kartat

Avainpalvelu

Avaimet noudetaan Saariselän Keskusvaraamon vastaanotosta, osoite Honkapolku 2 (Ravintola Pirkon Pirtin rakennus). Vastaanoton ollessa suljettu, avainkuori noudetaan vastaanoton eteisesta avainkoodilla.

Avaimet palautetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä Saariselä Keskusvaraamon vastaanottoon. Sen ollessa suljettu, avaimet palautetaan ulkoseinällä sijaitsevaan lukolliseen avaintenpalautus-laatikkoon.
Saariselän Keskusvaraamon aukioloajat

Palaute (Keskiarvo 3.9)

Torstai  28. Joulukuu 2017, 00.00
Meidän porukallemme (5 aikuista, 2 lasta), Laavurinne oli erinomainen majapaikka. Tilaa oli riittävästi, ja keittiö-ym. varustus oli runsas. Sijainti 2,2 km keskustasta takasi jokapäiväisen liikunnan, useimmiten (erikseen vuokratuilla) potkukelkoilla) mutta ei taksikaan paljoa maksanut. - Palaamme mielellämme uudestaan!

Perjantai  24. Maaliskuu 2017, 00.00
Mökki oli ihastuttava ja tarpeeksi tilava 8 hengen seurueellemme. Astioita oli riittävästi. Sauna oli huippuhyvä. Ladulle oli lyhyt matka ja alue oli rauhallinen. Suksenhuoltotila oli myös hyvä. Miinuksena pölyisen tuntuinen ilma ja turhan pehmeät sängyt, jotka ovat ehkä jo uusimisen tarpeessa. Saavuttaessa jouduimme myös tekemään lumitöitä, ennen kuin saimme autoja parkkeerattua pihaan.

Maanantai  29. Helmikuu 2016, 00.00
Viihtyisä Laavurinne oli juuri sopivan kokoinen kahden perheen eli yhteensä kahdeksan ihmisen seurueellemme. Astioita on paljon ja ruoanlaittomahdollisuudet mainiot. Sijainti oli meille kutakuinkin täydellinen: yhdyslatu valaistulle ladulle lähtee pihan nurkalta, eikä kauppaan ja Kaunispään rinteille tarvitse montaa minuuttia ajaa. Seutu oli koko vierailumme ajan mukavan rauhallinen. Ainoa miinus tulee siitä, että lumityöt olivat jääneet osittain tekemättä ennen saapumistamme. Niinpä jouduimmekin ensi töiksemme lapioimaan itsellemme reitin suksivajaan. Autokatos jäi meiltä niin ikään käyttämättä, sillä aura eli kasannut sen eteen mittavan kinoksen, jota emme lähteneet huhkimaan pois. Liekö tuo sitten ollut talvikäyttöön tarkoitettukaan.

Keskiviikko  30. Joulukuu 2015, 00.00
Mökki vastasi hyvin siitä annettua tietoa. sijainti oli hyvä omaa rauhaa kaipaavalle. Meitä oli kaksi aikuista 10 hengen mökissä. Ruokailuastiat ei varmaan olisi riittänyt kerralla jos olisi ollut enemmän ihmisiä. Patjat aika pehmeitä. Ristiselkä oli kovilla ensimmäisen yön jälkeen. Vuoteet erittäin kapeita eikä niistä saanut pysyviä parivuoteita. Toinen vuode liukui erilleen yön aikana. Tarpeeksi lämmintä oli. ehkä liikaakin. tuntui,että ilma välillä loppui sisällä. Silmät vuoti ja nenät tukossa. Mökki mennessä hyvin siivottu ja meidän kahden jälkeen jäi myös hyvään kuntoon.

Torstai  28. Marraskuu 2013, 18.33
sijainti erinomainen -varustetaso hyvä -suosittelen+++

Perjantai  30. Marraskuu 2012, 19.33
Aivan ihanalla paikalla avara ja aistikkaasti sisustettu mökki!

Tiistai  29. Marraskuu 2011, 22.33
Sijainti hyvä ja samoin itse mökki. Olen antanut jo suosituksia! pieni miinus lasiastiat on jo aikansa eläneet mm. viini- ja konjakkilasit

Maanantai  01. Elokuu 2011, 18.10
Olisi ollut varmaan ihan hyvä mökki, jos olisi ollut pölytön. Oli ollut varmaan niin pitkään tyhjillään, että olisi pitänyt tehdä välissä kevätsiivous. Aiemmin vuokraamiimme mökkeihin nähden oli tästä syystä pettymys(Sielikkö ja Laanikelo, jotka samassa hintaluokassa ja lisäksi uudempia ja kodinelektroniikka niissä aivan eri tasoa). Hinnassa liikaa 100€.

Tiistai  15. Maaliskuu 2011, 16.48
Iso maja ja hyvin tilaa. Hyvä sauna. Suksihuoltotila hyvä lukuunottamatta voitelutelinettä, joka oli lelu. Huoneissa oli vähän säilytystilaa. Olohuneen ikkunoissa oli huonot tiivisteet ja tuuli puhalsi läpi. Saunan suihkun paine oli olematon. Sisustus oli epätasainen, luksusta ja standardia sekaisin. Kattovalossa vikaa, jota ei ruvettu korjaamaan itse.

Tiistai  08. Maaliskuu 2011, 20.10
Laavurinnehän on kaikin puolin erinomainen majoitus-/lomailuvaihtoehto. Tilaa on runsaasti suurellekin joukkueelle; meitä oli kolme aikuista ja neljä lasta. Erityisesti korkea tupa on hulppea. Suksien kunnostustila on kiitettävä ja sillä olikin runsaasti käyttöä. Uusittu sauna toimi hyvin, vanhat ohjeet kannattaisi poistaa kaapista. Eniten hankaluutta aiheutti se, että yhden makuuhuoneen kaikki vaatekaapit olivat täynnä liinavaatteita ja muuta varmaan tähdellistä. No, ylen oli pieni miinus. Lämpötila oli mielestämme tarpeettoman korkea, mutta joku toinen voi tietenkin olla muuta mieltä. Totesimme, että Laavurinnettä hoidetaan edelleen hyvin. (Olimme siinä nyt kolmatta kertaa.)