Logo
Lomavaraamo Varaa tästä kaikki tarvittava Pohjois-Lapin lomallesi.
Varaa
Pitkospuut tunturissa

Saariselkä Treklife

Kokoa retkikuntasi ja astu erämaahan, Saariselän tunturimaisemiin.

Tavoitteena on taata outdoor-ihmiselle paras mahdollinen retkikokemus Saariselän alueella, jossa on maailmanluokan puitteet mm. retkeilyyn ja pidempiin vaelluksiin, hiihtovaelluksiin, jokimelontaan ja maastopyöräilyyn.

Hammastunturin erämaa ja Urho Kekkosen Kansallispuiston eri osat ovat käytössäsi. Tutkittava maasto ja reittimahdollisuudet eivät ihan heti lopu kesken. UK kansallispuisto on ainutlaatuinen metsäerämaa, joka kiehtoo retkeilijää ympäri vuoden.

Matka on tärkein, mutta määränpäässä on aiheellista fiilistellä ja palkita oma porukka saunan lauteilla ja kunnon pitopöydässä.

Vaeltajalle on tietenkin tärkeintä hieno reitti!

Seuraavaksi tärkeintä on, että homma toimii; kuljetukset lähtöpaikalle tai auton siirto on järjestetty, reittiopastus ja varusteet ovat kunnossa ja perillä vaelluksen jälkeen odottaa lämmin sauna, kunnon ruoka ja pehmeä peti.

Homma toimii kun varusteet ja reittiopastus on kunnossa.TV

Tästä merkistä erotat Saariselkä Treklife tuotteet

sinetti_pyoreaTämän leiman saaneet aktiviteetit ovat aitoja Saariselkä Treklife -tuotteita. Näissä aktiviteeteissä liikutaan lihasvoimalla, ilman välineitä tai välineiden (maastopyörä, sukset jne.) kera.

Takuuvarma aito Saariselkä Treklife elämys syntyy kun Sinä kohtaat Saariselän erämaat. Selaa ja varaa Saariselän aktiviteetteja

Varaa loma erämaassa Saariselän Keskusvaraamon kautta.

Saariselän Keskusvaraamon kautta varaat kaiken tarpeellisen. Ainoastaan polulla olet omillasi.
Voit halutessasi tilata myös ohjausta tai opastusta eri lajeihin!

Kerro tiedustelulomakkeella millaisella porukalla olet liikkeellä ja mistä aktiviteeteista olet kiinnostunut. Tai voit tutkia ja ostaa palveluita Online-Lomashopissa tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Saariselän Keskusvaraamon yhteystiedot.

Urho Kekkosen kansallispuiston vuokra- ja varaustupia hoitaa Metsähallitus.
Varauskäytäntöihin voit tutustua Luontoon.fi -sivuilla!

 Saariselkä Treklife logo

Saariselkä Treklife logo          Saariselkä Treklife Logo, black-white